Tekstforfatter

Tekstforfatter


Vi har dyktige tekstforfattere som produserer tekst til nettsider, innholdsmarkedsføring, brosjyrer og nettbutikker. Våre tekstforfattere har også lang erfaring i å skrive gode og selgende produkttekster. Vi setter oss godt inn i din bransje og fremhever din bedrifts produkter og tjenester. Vi leverer også tekst til årsrapporter, brukerveiledninger, boligprosjekter, samt annet informasjonsmateriell. 

Inger Johanne Reime

Tekstforfatter / Content tekstforfatter


Referanser - Kikk på hva vi har levert tidligere

De gode produkttekstene som løfter salget

Trenger du hjelp til å skrive gode og selgende produkttekster til nettbutikken, salgsbrosjyrer eller hjemmesiden din?


Bruk en profesjonell tekstforfatter for å gi den beste beskrivelsen av dine produkter. Inger Johanne Reime i Digit Media har lang erfaring i å skrive om produkter for å gi det lille ekstra som løfter salget. Gode og velskrevne tekster gjør det enklere for kunden å ta kjøpsbeslutningen.


Ta kontakt så kan vi hjelpe deg med produkttekster

Tillitsskapende og selgende tekster til din hjemmeside

Har du ansvaret for bedriftens nettside, men trenger hjelp til å utforme de gode tekstene? Interessante og godt gjennomarbeidede tekster gjør leseren interessert i bedriften og produktene dine. 


En tekstforfatter kan hjelpe deg til å forbedre teksten på en eksisterende nettside, eller bygge opp en helt ny med gode salgstekster. Hjemmesiden skal gi leseren tillit til din bedrift, samtidig som du skal fortelle hvorfor de skal kjøpe dine produkter. 


Ta kontakt så kan vi hjelpe deg med gode salgstekster på hjemmesiden din


Innholdsmarkedsføring / Content marketing

Content marketing eller innholdsmarkedsføring handler om å tilby verdifull og god informasjon til leseren. Formen er ulik den tradisjonelle måten å markedsføre bedriften på med annonser og reklamesnutter, og ligner mer på journalistikk. Målet er at leserne skal få et positivt forhold til bedriften og skape tillit gjennom tilbudet av verdifull og relevant informasjon. På denne måten vil kunden selv komme frem til kjøpsbeslutning uten at den blir pushet på dem. 


Gjennom god innholdsmarkedsføring vil du også kunne rangere høyere i søkemotorer og dermed treffe et større og bredere publikum en du ellers ville nådd ut til. Det er også en god måte å styrke lojalitetsforholdet til eksisterende kunder ved å gi dem påfyll av informasjon, og svar på eventuelle spørsmål og utfordringer. 


Trenger du hjelp til få publisert gode og informative artikler på nettsiden din eller via en blogg så ta kontakt med oss

Oversettelser - Dansk, svensk og engelskØnsker du hjelp til å få skrevet gode informasjonstekster så er det bare å ta kontakt

Gode og velskrevne årsrapporter, brukerveiledninger og annet informasjonsmateriell


For å skrive en god informasjonstekst som også er lett å lese er det viktig å ha fokus på hvem som er mottaker og hvordan du formulerer deg slik at alle som skal lese den forstår innholdet. Det kan være tungt faglig stoff med mye tall og informasjon, så god struktur er også viktig slik at det blir enkelt og oversiktlig for leseren. I tillegg er det viktig å få inn elementer av grafikk og illustrasjoner for å bryte opp teksten og forsterke budskapet med visuelle virkemidler. 


Det kan ofte være lurt å bruke en tekstforfatter til å utforme dokumenter som fort kan bli kjedelig og vanskelig for leseren.


Ønsker du hjelp til å få skrevet gode informasjonstekster så er det bare å ta kontakt

Tekst til nybygg og prosjektmarkedet


Tekst til prosjekt- og salgsoppgaver, boligvelger og annet reklamemateriell

Digit Media har to tekstforfattere som har spesialisert seg på å skrive gode og inspirerende tekster om boliger og området boligen ligger i.

Vårt fokus er alltid å selge et sted å bo, ikke bare et hus eller en leilighet. Vi leverer både en god og levende beskrivelse av nærområdet, og selvsagt følelsen av å bo i akkurat den eller de boligene du skal selge.


Vi skiller oss ut ved at vi tar oss tid til å finne de små særegenhetene ved nærområdet som kan gi kjøper den lille ekstra motivasjonen for å undersøke prosjektet eller boligen nærmere.


Ta kontakt for et pristilbud på tekst til ditt byggeprosjekt

3D-gjengivelser / 3D-rendringer


Vi lager nydelige og realistiske 3D gjengivelser til prosjektmarkedet.


Vi kan også sette bygget inn i bilde av de faktiske omgivelsene. 
Les mer og se eksempler på 3D-gjengivelese